pp2000

 

 

de vacaturepagina

De vacaturepagina van WWW.PARKETPLEIN.NL is op zoek naar parketmensen die op zoek zijn naar een baan of een stageplaats, en naar ondernemers die een vacature vervuld willen zien. Op deze pagina kunt u uw annonce kwijt.

Aanleveren materiaal: bij voorkeur per e-mail. Duur plaatsing: 1 maand. Kosten: voor een ieder die op zoek is naar een baan of een stageplaats is deze service gratis.Voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel bedraagt het maandtarief Euro 119,- (excl. BTW, technische meerkosten voorbehouden).

Adressen: PARKETPLEIN.NL
Campanula 20
3317 HC Dordrecht
of info@parketplein.nl

vacaturebank
VERTEGENWOORDIGER

PPC-Logo-RGB


Functie:

     Vertegenwoordiger regio Noord-Holland

Ben jij het representatieve verkooptalent dat wij zoeken? Weet jij de kansen in de markt naar je toe te trekken? Je weet van aanpakken, je bent commercieel vaardig en makkelijk in de omgang. Je denkt in oplossingen en vindt dienstverlenend zijn vanzelfsprekend. Weet je de klant centraal te stellen en kan je snel schakelen en denken? Dan is deze functie misschien iets voor jou.

Heb je een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie, misschien wel in de vloerenbranche? Dan is dat mooi meegenomen.

Wat wij zoeken:

 • MBO/HBO-niveau
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • commerciële ervaring in en affiniteit met de vloerenbranche
 • geen 9-tot-5-mentaliteit
 • ondernemend
 • woonachtig in de omgeving Noord-Holland

Wat bieden wij?

 • een gezellig en enthousiast team collega's
 • een dynamisch bedrijf
 • een zelfstandige job met veel ruimte voor ontwikkeling
 • marktconform salaris met pensioen
 • auto, tablet en telefoon

Geïnteresseerd?

Mail je motivatie en cv naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
of bel voor meer informatie met Kevin Kroon 06-148 74 005.

 
PRODUCTMARKETINGMANAGER

rigo-logo

      Wij zoeken een:

      Productmarketingmanager

RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt. Vanaf het begin doen we dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand, schepen, duinen en industrie en een aanpakkersmentaliteit. Het is dan ook niet gek dat juist hier heel bijzondere en hoogwaardige producten gemaakt worden. Door het meesterschap van onze mensen, zijn we een A-merk op het gebied van vloerafwerkingsproducten (SKYLT, ROYL en STEP) en met verfproducten (TOPLIN en SKYN) voor monumentaal erfgoed.

Je bent een doorgewinterde Productmanager en je hebt de ambitie om op het snijvlak van marketing en productmanagement te werken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het artikelontwikkelingsproces en daarmee de spil in het proces tussen ons laboratorium en de markt. Je onderzoekt marktontwikkelingen op ons vakgebied en vertaalt deze naar nieuwe producten of je optimaliseert de productpositionering. Andersom houd je goed in de gaten welke mogelijkheden het laboratorium aandraagt om te bepalen of daar interessante innovaties uit komen die aansluiten op de marktvraag. Je rapporteert je bevindingen aan de Brandmanager en de Manager Verkoop&Ontwikkeling. Vanuit deze achtergrond start je de artikelontwikkeling. Jij bent de leider in het artikelontwikkelingsproces dat je samen met je collega's van het laboratorium, verkoop en productie organiseert. Je zorgt dat de planning behaald wordt en het eindproduct op de geplande datum gereed is. Hierbij overzie je de processen en stuur je bij wanneer nodig.

Je werkt samen met de Brandmanager aan de marketingstrategie en marketingplannen, maar jij geeft handen en voeten aan de operationele taken die daar uit voortvloeien. Je ontwikkelt POS materiaal, advertenties, acties en evenementen. Je geeft leiding aan de projectmanager marketing.

Om dit werk goed te kunnen doen heb je minimaal 5-7 jaar ervaring in productmanagement en marketing binnen een productiebedrijf. Daarbij heb je meerdere succesvolle productlanceringen op je naam staan. Je hebt ervaring als leidinggevende.

We bieden je een functie waar je collega's en klanten heel blij kunt maken. Natuurlijk bieden we je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als deze functie jou lijkt te passen, horen we graag van je. Stuur een mailtje met je cv naar  Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Chris de Vries, Manager Verkoop en Ontwikkeling, via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

Wil je meer weten over ons? Vraag dan ons Brandbook op via het mailadres Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .
Wij sturen het je graag toe.

 
FULL-TIME VERKOPER

VHZ-personeel-11-19-s

Klik voor meer info >>

 
FULL-TIME MAGAZIJN MEDEWERKER

VHZ-Eindhoven-personeel-02-20-s

Klik voor meer info >>

 


5 vragen aan ...

door: Han Dorenbos
technisch adviseur Vloerafwerking bij RIGO Verffabriek:

Wij maakten toen mooie dingen en dat doen wij nog steeds...
 

Wat een Vak man!

Branchewatcher Raymond van Harmelen bespreekt opvallende gebeurtenissen van vakgenoten.
Nu: 'Schaakmat, of misschien toch…'


schaak-kl