pp2000

 

 

de vacaturepagina

De vacaturepagina van WWW.PARKETPLEIN.NL is op zoek naar parketmensen die op zoek zijn naar een baan of een stageplaats, en naar ondernemers die een vacature vervuld willen zien. Op deze pagina kunt u uw annonce kwijt.

Aanleveren materiaal: bij voorkeur per e-mail. Duur plaatsing: 1 maand. Kosten: voor een ieder die op zoek is naar een baan of een stageplaats is deze service gratis.Voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel bedraagt het maandtarief Euro 117,- (excl. BTW, technische meerkosten voorbehouden).

Adressen: PARKETPLEIN.NL
Campanula 20
3317 HC Dordrecht
of info@parketplein.nl

vacaturebank
FULL-TIME VERKOPER

VHZ-personeel-11-19-s

Klik voor vergroting >>

 
ACCOUNTMANAGERS

rigo-logo

Wij zoeken twee Accountmanagers Vloerproducten (voor Noord- en voor Oost-Nederland).

RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf-, olie- en lakproducten maakt. Vanaf het begin doen we dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand, schepen, duinen en industrie en een aanpakkersmentaliteit. Het is dan ook niet gek dat juist hier heel bijzondere en hoogwaardige producten gemaakt worden. Door het meesterschap van onze mensen, zijn we een A-merk op het gebied van vloerafwerkingsproducten (SKYLT, ROYL en STEP) en in verfproducten voor monumentaal erfgoed.

Je bent vrolijk, energiek en attent waardoor onze klanten zich op hun gemak voelen. Daarnaast ben je alert op kansen en veranderingen in de markt. Onze klanten bestaan uit groothandels, verwerkers, opdrachtgevers en speciaalzaken in de (parket)vloerenbranche. En werk je mee aan klantevenementen en beurzen. Wij zien onze klanten als onze vrienden. Om onze vriendschappen goed te kunnen onderhouden kun je goed luisteren en weet je de informatie die je daarbij opdoet, te vertalen naar de organisatie zodat je collega’s ‘binnen’ weten wat er moet gebeuren om de klant op een meesterlijk niveau te bedienen. Daarbij heb je veel contact met je collega’s van de binnen- en buitendienst en de technisch adviseurs die bij RIGO Verffabriek werken.

Om dit werk goed te kunnen doen heb je ervaring met het werken in een buitendienst en heb je verstand van het leggen en afwerken van parket- of houtenvloeren.

We bieden je een functie waar je collega’s en klanten heel blij kunt maken. Natuurlijk bieden we je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als deze functie jou lijkt te passen, horen we graag van je. Stuur een mailtje met je cv naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Chris de Vries, Manager Verkoop en Ontwikkeling, via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Wil je meer weten over ons? Vraag dan ons Brandbook op via het mailadres Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken Wij sturen het je graag toe.

 


5 vragen aan ...

door Mascha de Bruin
Head of Event InCoDa:

InCoDa komt er aan op 15, 16 en 17 september...
 

Wat een Vak man!

Branchewatcher Raymond van Harmelen bespreekt opvallende gebeurtenissen van vakgenoten.
Nu: 'Schaakmat, of misschien toch…'


schaak-kl