pp2000

5 vragen aan Harry Elshof van INTR

In de rubriek column & co geven experts binnen de branche hun mening over een actueel probleem. U, als digitale bezoeker, heeft de mogelijkheid hierop te reageren.
(zie button onderaan)

Harry-Elshof
Antwoord op de vragen door
Harry Elshof, algemeen directeur INTR.

 Wat vindt u van de huidige situatie in de vloerenbranche?

 

 1. Wat vindt u van de huidige situatie in de vloerenbranche?
  Onze markt is zich aan het voorbereiden op de toekomst. Momenteel kunnen wij tevreden zijn over de economische situatie, maar bedreigingen liggen op de loer. Er is een zoektocht naar veranderingen. Die zoektocht geldt voor interieurstijlen, online activiteiten, aanbod van vernieuwende innovatieve producten en het aanbieden van vakmanschap. Dit alles zal ervoor zorgen, dat onze markt dynamischer en uitdagender wordt.

 2. Met welke nieuwe ontwikkelingen is uw bedrijf momenteel bezig? 
  We hebben net de twee gerenommeerde groothandels Bosgoed en Forinn samengevoegd in één organisatie: INTR. We zijn op dit moment bezig om nóg beter te worden in wat we al doen, waarbij snelheid, verbinden en logistieke en online dienstverlening belangrijke speerpunten zijns.

 3. Welke toegevoegde waarde heeft uw bedrijf voor uw klanten? 
  Met INTR. hebben wij onze krachten gebundeld tot een gesmeerde logistieke machine. Zo kunnen we nog beter én sneller inspelen op de vraag van onze afnemers. Met ons veelzijdige assortiment bieden we legio mogelijkheden en last but not least, de klant kan altijd rekenen op een deskundig advies. 

 4. Wat wordt de grootste uitdaging voor uw bedrijf de komende jaren?
  Het is algemeen bekend dat er een tekort is aan professionele vloerenleggers. Ook hier krijgen wij mee te maken. En ja, dat wordt voor ons ook een uitdaging.

 5. Wie zijn over 5 jaar uw belangrijkste klanten en wat de belangrijkste markten.
  Ook dat is een uitdaging. Helaas hebben wij geen glazen bol. Maar, dat de markt aan het veranderen is, dat is duidelijk. Ik verwacht dat er – net als in vele andere branches - een verschuiving zal optreden naar online, maar weet ook zeker dat er altijd vloeren nodig zullen zijn.

 
Heeft u een mening over deze column & co?
Reageer dan a.u.b. via onderstaande button.

 
 
 
Reacties (1)
Oudere zij instromers
1 woensdag 24 juli 2019 23:18
Administrator

Om met de deur in huis te vallen! Geen professionele vloerenleggers te vinden!? Hoezo!? Het is inderdaad een uitdaging om werk te krijgen als je een wat oudere zij-instromer bent in parketland! Misschien een TIP voor meneer Elshof om daar eens zijn zoeklicht op te zetten en vanuit zijn positie de vloerenbedrijven eens anders te laten kijken dan ‘er is tekort’? De zij-instromers komen heel moeilijk aan bod in de parketwereld. Vooral als je wat ouder bent maar nog volop kan en wil werken. Ik ben zo’n voorbeeld. Peter Faber info@redparket.nl