pp2000

 

 

de vacaturepagina

De vacaturepagina van WWW.PARKETPLEIN.NL is op zoek naar parketmensen die op zoek zijn naar een baan of een stageplaats, en naar ondernemers die een vacature vervuld willen zien. Op deze pagina kunt u uw annonce kwijt.

Aanleveren materiaal: bij voorkeur per e-mail. Duur plaatsing: 1 maand. Kosten: voor een ieder die op zoek is naar een baan of een stageplaats is deze service gratis.Voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel bedraagt het maandtarief Euro 120,50 (excl. BTW, technische meerkosten voorbehouden).

Adressen: PARKETPLEIN.NL
Campanula 20
3317 HC Dordrecht
of info@parketplein.nl

vacaturebank
SHOPMANAGER/VERKOPER

stoerenvloer-logo

Passie voor parket? Wij zoeken jou!

Over Stoer & Vloer

Stoer & Vloer is een parketspeciaalzaak met een vestiging in Wassenaar en een nieuw te openen vestiging in de regio Den Haag. Wij verkopen natuurlijk veel traditionele parketvloeren maar ook duoplank, semitapis, fineerparket, traprenovatie en vloerverwarming. Wij voeren tevens onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Advisering en hulp bij het bepalen van de juiste keuze voor onze klanten staat voorop. Dit doen wij op onze eigen persoonlijke manier waarbij de klant centraal staat.

Wij denken dit alleen te kunnen bereiken met een hecht team van mensen die passie hebben voor het leveren van mooie vloeren. Onderling persoonlijke aandacht, respect en een open communicatie om zodoende van elkaar te kunnen leren, vinden wij belangrijk. Alleen met tevreden medewerkers maken wij tevreden klanten, is ons motto!

WIJ ZOEKEN EEN

SHOPMANAGER/VERKOPER

Voor onze nieuwe winkel zijn wij op zoek naar een shopmanager/verkoper. Bij voorkeur iemand die kennis en ervaring heeft van en met het leggen of verkopen van parket. Wij zien graag iemand die energiek, representatief, gedreven, en klantgericht is. Zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen zijn belangrijke aspecten. Mocht voldoende productkennis ontbreken, dan brengen wij jou de fijne kneepjes bij. Affiniteit met (houten) vloeren en kunnen werken met geautomatiseerde systemen, zijn wel een voorwaarde.

Ben jij parketteur (geweest) of verkoper en ben je geïnteresseerd geraakt? Dan maken wij graag een afspraak voor een gesprek. Wij zijn benieuwd naar wat jij nodig en te bieden hebt!

Heb jij interesse bel dan 070-2212740 voor een persoonlijk gesprek of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

 
VLOERENDESKUNDIGE(N)

parketmeester

Coöperatie Parketmeester is een goede betrouwbare provider voor de meesteverzekeringsmaatschappijen. Vanuit het secretariaat in Putten worden de aanvragen voorhet hele land gecoördineerd.

In verband met een forse stijging van het aantal opdrachten van verzekeringsmaatschappijen bij

Coöperatie Parketmeesters U.A.

zijn wij op zoek naar vakbekwame

Vloerendeskundige(n)

Met name voor de regio Zuidwest Nederland

Voor het opnemen van schades aan vloeren en het opstellen van offertes.

Wij bieden:

 • Voldoende afspraken gemaakt via het secretariaat
 • Online offerte programma voor het uitwerken van offertes
 • Goede beloning per opdracht
 • Alle gegevens via Intranet beschikbaar


Wij vragen:

 • Minimaal 2-3 dagen per week als ZZP'er beschikbaar zijn
 • Ruime kennis en ervaring op het gebied van schades aan parket, laminaat, kurk en PVC vloeren
 • Goede contactuele vaardigheden
 • Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit
 • In het bezit van een representatieve auto


Goede omgangsvormen en klantvriendelijkheid staan centraal bij Coöperatie Parketmeester. Wij scoren hoog op klanttevredenheid bij de maatschappijen.

Hebben wij uw interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of bel voor een vrijblijvende afspraak naar ons secretariaat in Putten via

telefoonnummer 0341 – 355 000 en vraag naar Richard Mooi.

 
PARKETTEURS OF TIMMERLIEDEN

parketmeester

Coöperatie Parketmeester is een goede betrouwbare provider voor de meesteverzekeringsmaatschappijen. Vanuit het secretariaat in Putten worden de aanvragen voorhet hele land gecoördineerd.

In verband met een forse stijging van het aantal opdrachten van verzekeringsmaatschappijen bij

Coöperatie Parketmeesters U.A.

zijn wij op zoek naar

Parketteurs of Timmerlieden

Voor het herstellen en/of vervangen van schades aan laminaatvloeren en met ervaring in het vakkundig leggen van laminaatvloeren.

Ook het zeer netjes kunnen afwerken met plinten een profielen is een must.

Wij zoeken ZZP'ers en/of in loondienst, met bij voorkeur als standplaats Putten. Met een goede eigen opslag komen andere regio's ook in aanmerking.

Goede omgangsvormen en klantvriendelijkheid staan centraal bij Coöperatie

Parketmeester. Wij scoren hoog op klanttevredenheid bij de maatschappijen.

Hebben wij uw interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of bel voor een vrijblijvende afspraak naar ons secretariaat in Putten via telefoonnummer 0341 – 355 000 en vraag naar Richard Mooi.

 
VERKOOPMEDEWERKER 
FILIAAL NIEUWEGEIN

ppc-logo-breed


Plinten & Profielen Centrale (PPC) heeft een bewezen en succesvol concept als groothandel. Met een compleet assortiment voor vloerspecialisten is PPC een 'alles-onder-1-dak' leverancier. Denk aan vloeren, plinten, profielen en accessoires. Alles is erop gericht om de klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen met een breed assortiment, eenvoudige bestelmogelijkheden en een eigen logistiek.

     VERKOOPMEDEWERKER 
     FILIAAL NIEUWEGEIN

Wij openen ons nieuwe filiaal in Nieuwegein in augustus/september 2021. Wij zijn daarom op zoek naar een verkoopmedewerker die ons wil ondersteunen in de toenemende vraag naar vloeren en accessoires!  Dat doe je niet alleen! Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het succes en de sfeer van het filiaal.

Het werk wordt verdeeld over 4 dagen én om de week wordt gewerkt op zaterdag.

Wij zoeken een medewerker die werk ziet liggen, die weet wat verantwoordelijkheid betekent. Je kunt nieuwe doelen stellen, vooruitdenken en snapt wat vooruit werken is. Je hebt zin om mee te groeien met ons bedrijf en wij vragen een volwassen houding in werk en gedrag. Ben jij zo iemand waar mensen makkelijk op af stappen? Blijf je positief, ook als het een keer tegen zit? Zoek je werk waarin je kan (door) groeien? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Alvast handig om te weten: je wordt ingewerkt in Wijk bij Duurstede en op onze filialen in Den Haag en Amsterdam. Je leert daar ons assortiment én ons bedrijf kennen.

Je werk bestaat uit:

 • Het verkopen van ons breed assortiment, via telefoon, mail of direct klantencontact 
 • Het invoeren van de orders in de administratie 
 • Het adviseren over onze producten
 • Het op orde houden van ons magazijn, zoals voorraad aanvullen en het schoonhouden

Wat wij verwachten van jou:

 • Je bent commercieel, servicegericht en je denkt in oplossingen 
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je hebt een goede fysieke conditie
 • Je hebt ervaring met computers, ervaring met Navision is een pré
 • Je bent woonachtig in Nieuwegein of de directe omgeving
 • Ervaring in de branche of met gelijksoortig werk.

Wat jij kunt verwachten van ons:

 • Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring
 • Goede pensioenregeling
 • Goede werksfeer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 
VERTEGENWOORDIGER 
RAYON WEST-NEDERLAND

ppc-logo-breed

     VERTEGENWOORDIGER 
     RAYON WEST-NEDERLAND

Ben jij het representatieve verkooptalent dat wij zoeken? Weet jij de kansen in de markt naar je toe te trekken? Stel jij de klant centraal en kan je snel schakelen en denken? Dan is deze functie bij PPC wellicht iets voor jou!

Je weet van aanpakken, je bent commercieel vaardig en makkelijk in de omgang. Je denkt in oplossingen en vindt dienstverlenend zijn vanzelfsprekend. Heb je een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie, misschien wel in de vloerenbranche? Dan is dat mooi meegenomen.

Wat ga jij doen?

Als vertegenwoordiger ben jij het gezicht van PPC voor onze klanten. Ons klantenbestand bestaat uit dealers die actief zijn in de vloerenbranche. Jouw rayon beslaat de driehoek Den Haag-Haarlem-Utrecht. Dagelijks bezoek je bestaande klanten binnen dit rayon om klantrelaties te onderhouden, nieuwe collecties en producten te introduceren en om problemen zo goed mogelijk op te lossen. Daarnaast benut je kansen om het bestaande klantenbestand uit te breiden. Doordat je dagelijks in contact staat met onze klanten weet je duidelijk waar de wensen en behoeften liggen. Deze informatie deel je intern zodat we onze klanten zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen waar mogelijk. Samen met onze binnendienst-afdeling ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verlenen jullie de best mogelijke service die PPC te bieden heeft.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde MBO/HBO-opleiding in bedrijfskundige of commerciële richting
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Commerciële ervaring en affiniteit met de vloerenbranche
 • Geen 9-tot-5-mentaliteit
 • Ondernemend
 • Woonachtig in de omgeving Den Haag tot Haarlem

Wat bieden wij?

 • Een gedreven en enthousiast team
 • Een dynamisch en snelgroeiend bedrijf
 • Een zelfstandige job met veel ruimte voor ontwikkeling
 • Marktconform salaris met pensioen
 • Auto, tablet en telefoon

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij ervan overtuigd dat je de kandidaat bent die wij zoeken? Stuur dan snel je CV en motivatie naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken t.a.v. Dina Steen, HR Manager. En wie weet zit je binnenkort bij ons aan tafel!

 
VLOERENLEGGERS

 Logo LAB21 vak

Ben jij de vakman die wij zoeken?

Heb je minimaal drie jaar ervaring in het leggen van PVC (klik en lijm), hout en/of laminaat dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

     Wij zoeken leggers (ZZP'ers).

 • Lever je vakwerk waar je trots op bent?
 • Ben je pas tevreden als de klant het ook is?
 • Ben je handig en gedreven?
 • Natuurlijk kan je goed communiceren met de klant?
 • Is PVC, hout of laminaat leggen voor jou gesneden koek?
 • Kent egaliseren voor jou geen geheimen meer (als je lijm PVC legt)?

Kan je alle bovenstaande vragen met ja beantwoorden, dan willen we jou graag spreken!

Wat kan je van LAB21 verwachten:

 • Goede werkomstandigheden
 • Stipte betaling
 • Marktconforme vergoeding
 • Word onderdeel van de LAB21 familie
 • Alle materialen staan al klaar op je klusadres, je hoeft ze dus niet af te halen of te tillen
 • Continue stroom van opdrachten
 • Bij LAB21 mag je zelf je agenda indelen
 • Gegarandeerd altijd werk voor de afgesproken dagen
 • LAB21 zit door heel Nederland en kan je voorzien van klussen in jouw regio
 • Wij verkopen vloeren waar je trots op kunt zijn
 • We werken alleen met de beste producten, alle bekende merken
 • Voor ZZP'rs zeer scherpe prijzen voor legmaterialen als kit en egaline

Ben je geïnteresseerd?

 • Bel dan naar: 06 11 09 61 39
 • Stuur een email naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
 • Scan de code en ga naar het sollicitatieformulier of ga naar bit.ly/vloerenleggers

Code vloerenleggers

 
ALLROUND PARKETTEUR

brn

! ! WIJ ZOEKEN COLLEGA'S ! !

ALLROUND PARKETTEUR

Om ons team te versterken zijn wij opzoek naar nieuwe ervaren collega's. (Ben je jong en wil je nog wat
leren mag je ook reageren)

B.R.N. Parket, een traditioneel ingesteld familiebedrijf, met eigen opgeleid en geschoold personeel. Wij
leggen veel traditioneel tapis, maar ook voor duo planken, lamel, laminaat en PVC vloeren kunt u bij
ons terecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in schade herstel en parket renovaties.

Ben jij/heb jij:

 • Een ervaren parketteur met oog voor detail.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband een topper
 • Een representatieve uitstraling en een servicegerichte instelling
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • In het bezit van rijbewijs


Dan bieden wij jou:

 • Een full-time baan
 • Een gezellig team
 • Gevarieerd werk
 • Gelegenheid om scholing/workshops te volgen
 • Bij zelfstandigheid een eigen bus met gereedschappen

Interesse? Neem dan contact op met Bas van der Kroef
via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of bel 030 – 2074111

 


5 vragen aan ...

door: Han Dorenbos van RIGO Verffabriek:
Nieuwsgierig te zijn naar hun werkmethodes en met hen meedenken...

 

Wat een Vak man!

Branchewatcher Raymond van Harmelen bespreekt opvallende gebeurtenissen van vakgenoten.
Nu: 'Op zoek naar de Holiday Rap'


Mondkapje-VCorona-k